• dadi

Tentang Kami

Jiangxi Earth Superhard Tools Co., Ltd.

Alat Jiangxi Bumi Superhard mangrupikeun pabrik alat berlian kualitas profesional Cina ngadamel produk kami pikeun industri konstruksi sareng batu mangtaun-taun. Garis kami kalebet Inten sareng PCD grinding / polishing alat, Inten Saw Blades, Core Drill, Floor Grinders, Resin Pads anu sadayana seueur dianggo dina polishing beton, permukaan prep sareng cutting saw ogé lapangan Fabrikasi Batu.

Alat inten brazed vakum parantos ngagabung, henteu ngan ngan ukur ngagedekeun jinis barang kami, tapi ogé hayu urang nyorong ajaran anyar pikeun industri beusi Cast anu bakal langkung énergi-luhur & épisiensi tinggi sareng perlindungan lingkungan & hemat énergi

Fasilitas produksi ageung ngamungkinkeun urang pikeun ngadamel pangiriman pesenan gancang, sareng R&D kami salawasna dianggo raket sareng klien kami pikeun pagelaran anu langkung saé sareng umur anu langkung lami anu nguntungkeun unggal proyék, salain sababaraha taun akun OEM anu satia kami ogé nyayogikeun produk anu pas sareng sadayana merek utama alat-alat di pasar.

Kami gaduh tim layanan palanggan anu saé sareng sistem layanan palanggan anu sampurna pikeun nyayogikeun palanggan kalayan épisién pre-sale anu épisién sareng kualitas luhur, diobral sareng layanan purna jual. Produk sareng jasa kami diaku ku seueur pabrik furnitur anu kawéntar sareng janten panyadia wilah ragaji anu ditunjuk. Salaku dealer sareng pangguna Cina ningal, urang henteu ngan ukur tiasa kéngingkeun seueur produk kualitas luhur, tapi ogé kéngingkeun dukungan téknis sareng manajemén anu propésional sareng komprehensif. Béda lengkep ti modél bisnis saluran tunggal tradisional, kami bakal nyiptakeun sistem pamasaran modéren pikeun anjeun, kalebet pamekaran pasar, manajemén penjualan, manajemén kapuasan pelanggan, palatihan propésional tanaga, modél inovasi modél sareng sistem sanés. Kami nyobian anu pangsaéna pikeun ngabantosan anjeun ngembangkeun sareng ningkatkeun, ngahijikeun posisi pasar anjeun, sareng ngabantosan anjeun janten juara dina pasar régional.