• dadi

Taros Kami

Jiangxi Earth Superhard Tools Co., Ltd.

Alamat

No.1719, Jalan Changjiang, Kacamatan Lianxi, Kota Jiujiang, Propinsi Jiangxi.

Telepon

Jualan: 0792-8326628

Sokongan: 0792-8326629

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami