• 63e2038f

Warta

  • Lavina Stone Polishing Pad with Diamond Segments Metal Bond for Concrete Grinding

    Lavina Batu Polishing Pad kalawan Inten Bagéan Metal Bond pikeun grinding beton

    Beungkeut logam custom-diwangun pikeun beton karasa béda jeung konsistensi kualitas luhur.Bagéan tunggal atawa duble, grit 16/20, 20/25 pikeun palapis removals, grit 30 pikeun grinding kasar, grit 60/100 keur sedeng, grit 150 pikeun rupa, jeung grit 200/300 grinding rupa pikeun ngahemat biaya pikeun résin dimond.1. Anu ...
    Maca deui
  • 3 step polishing pad

    3 hambalan polishing Pad

    Ieu dirarancang khusus pikeun nyéépkeun polesan anu saé dina Batu Direkayasa, marmer, granit sareng ubin.Pad polishing 3 léngkah ieu nyéépkeun bérés anu saé sareng ngabutuhkeun langkung sakedik léngkah sareng waktos.Pad polishing 3 léngkah ieu résin kabeungkeut bantal bodas sareng dipercaya ku seueur pabrikan di sakumna nagara.3...
    Maca deui
  • Léngkah polishing jeung Bubuka

    1, grinding kasar: make 50 #, 150 #, 300 #, 500 # emas jeung batu baja résin teuas grinding block (giling kasar teu make disc grinding cai lemes keur grinding, gampang muncul gelombang, mangaruhan flatness) suplai cai grinding kasar. rada gedé tapi inget teu loba teuing, unggal grinding disc gri...
    Maca deui
  • Pangembangan Industri Abrasive sareng Abrasive dina Dampak COVID-1

    Dina dua taun katukang, COVID-19 anu nyapu dunya remen rusak, anu mangaruhan sagala rupa lapisan kahirupan, bahkan nyababkeun parobihan dina bentang ékonomi global.Salaku bagian penting tina ékonomi pasar, abrasives na abrasives industri ogé geus af ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih beungkeut anu pas pikeun alat inten

    Éta krusial kana kasuksésan grinding na polishing jobs Anjeun pikeun milih beungkeut inten nu neuleu cocog dénsitas beton tina slab nu keur dipake dina .While 80% beton bisa taneuh atawa digosok ku inten beungkeut sedeng, bakal aya loba. instansi dimana anjeun peryogi di ...
    Maca deui
  • How to choose different heads floor grinder

    Kumaha carana milih coét lantai huluna béda

    Accoding kana angka grinding huluna pikeun coét lantai, urang utamana bisa mengklasifikasikan kana jenis handap.Single Kepala lanté coét The single-sirah coét lanté ngabogaan aci kaluaran kakuatan nu drive a disc grinding tunggal.Dina grinders lanté leutik, ngan aya hiji grinding disc dina sirah, u ...
    Maca deui
  • Pembaruan produksi résin epoksi sareng harga di 2022

    Pembaruan produksi résin epoksi sareng harga di 2022 Bahan résin epoksi seueur dianggo dina sagala rupa industri, dimana papan sirkuit dicitak dina industri éléktronika mangrupikeun salah sahiji industri aplikasi panggedéna, ngitung saparapat tina pasar aplikasi sadayana.Sabab...
    Maca deui
  • Introduction of stone polishing and grinding disc

    Bubuka polishing batu jeung grinding disc

    1.The beungkeut logam grinding disc dijieunna tina inten jeung bubuk logam sanggeus sintering.Hal ieu dicirikeun ku efisiensi processing tinggi jeung pangaruh processing alus.Sacara umum, jumlahna dimimitian ti 50 #, sareng ukuran sisikian kasar 20 # kedah dipilih sacara saksama, upami henteu, tanda anu langkung kasar bakal muncul ...
    Maca deui
  • The higher diamond concentration, the longer life and the slower grinding speed?

    Konsentrasi inten anu langkung luhur, umur anu langkung panjang sareng laju ngagiling anu langkung laun?

    Lamun urang nyebutkeun sapatu grinding inten téh alus atawa goréng, ilaharna urang nganggap efisiensi grinding sarta hirup tina sapatu grinding.Bagéan sapatu grinding diwangun ku inten sareng beungkeut logam.Salaku fungsi utama beungkeut logam nyaéta pikeun nahan inten.Janten, ukuran grit inten sareng konsentrasi ...
    Maca deui
  • PCD DIAMOND GRINDING WHEELS

    PCD Inten grinding kabayang

    PCD (polycrystalline inten) nyaéta inten sintétik anu dipaké dina aplikasi non-ferrous, boga karasa punjul, kakuatan narekahan tinggi jeung sipat uniformed, kitu ogé résistansi maké alus teuing jeung konduktivitas termal tinggi.Alat ngagiling lantai PCD dirancang pikeun ngahapus expiy, cet ...
    Maca deui
  • The price of silicon nitride iron powder rose by more than 20% year-on-year

    Harga bubuk beusi silikon nitrida naék langkung ti 20% sataun-on-taun

    Dina bulan Agustus, harga mainstream bubuk beusi silikon nitride (Si: 48-52%, N: 30-33%, Fe: 13-15%), harga mainstream pasar éta RMB8000-8300 / ton, nu éta ngeunaan RMB1000 / ton langkung luhur tibatan awal taun, paningkatan sakitar 15%, sedengkeun paningkatan harga langkung ti 20% ...
    Maca deui
  • Aluminum Based Diamond Grinding Cup Wheel 

    Aluminium basis Inten grinding kabayang Piala

    Spésifikasi: Diaméterna: 4″/100mm, 5″/125mm;jangkungna ruas 8mm;M14 atawa 5 / 8-11 Thread;Grit #30, #50, #100.(Punten perhatoskeun benang 5/8-11 Biasana dianggo di Pasar Amérika Kalér) Aplikasi: Pikeun Granit, marmer, beton, brock ... .. Fitur: 1. # 30 pikeun léngkah munggaran ...
    Maca deui