• dadi

Warta

Lantai grinding nujul kana perlakuan grinding tina beton / batu / terrazzo / epoxy ground, anu sacara efektif mésér terrazzo, permukaan beton, lapisan mortir epoxy sareng taneuh epoxy lami, sareng sajabana Ngan ayeuna kuring nganggo pabrik langsung HTC Diamond Grinding Shoes for Concrete and Terrazzo Lantai pikeun léngkah munggaran grinding kasar, dina prosés partikel ageung ukuranana Three Rhombus Seginding Grinding Shoes grinding rupa, polishing jeung léngkah séjén.

Jantenkeun permukaan lantai langkung bersih, langkung cerah, sareng langkung lemes, sahingga ningkatkeun éstétika dina lantai. Paranti ngagiling lantai anu biasa dianggo nyaéta Mesin grinding Lantai 490, mesin polesan tinggi sareng alat-alat anu aya hubunganana.

 dv

Kumaha prosés umum Grinding ground grinding block wholesaler jalan?

1. Pangubaran permukaan: Anggo coét inten bébas lebu pikeun ngaleungitkeun lebu anu ngambang dina permukaan semén sareng ngawangun permukaan kasar dina permukaan. Anggo vacuum cleaner kanggo miceun pasir, lebu sareng lebu. Garingkeun daérah anu baseuh ku bénsin atanapi pengering.

2. Primer: Pasang agén utama sareng pengerasan bahan dina proporsi, gaul sapinuhna sareng mixer, sareng merata ngalapis bahanna ku sikat, sikat sikat atanapi gun semprot nalika dianggo pikeun ngawangun cet primér, sareng beban cet waktos dipisahkeun Langkung ti 8 jam.

3. Lapisan panengah: Candak babandingan kuantitatif tina agén utama sareng pengeras, aduk rata sareng mixer, teras lebetkeun kana agrégat quartz, aduk rata, anggo trowel kanggo kempelkeun campuran di luhur dina luhur bahan dasar dina waktos anu tiasa dianggo , Supados rongga sareng pinholes dieusian.

4. Mantel luhur: Saatos résin tina jas panengah dieraskeun, upami aya partikel dina permukaan, éta kedah digiling heula, sareng liangna kedah dieusian, teras nyandak nisbah kuantitatif agén utama sareng pengeras pikeun pinuh aduk sareng campuran, sareng tingkatkeun jaket panengah nganggo trowel. Dina waktos anu sasarengan, sateuacan nyéépkeun, roller jarum dianggo gulung mundur sareng mortir résin, sahingga agrégat tiasa disebarkeun sacara merata sareng gelembung hawa dileungitkeun, sahingga permukaan résin lemes sareng caang.

erg

Prosés ngagosok batu: Ngilem batu mangrupikeun prosés anu penting pikeun konservasi batu. Sababaraha batu tiasa digosok langsung.

Tujuan utama tina polesan nyaéta pikeun ningkatkeun kacaangan permukaan batu. Polesan batu umumna dilaksanakeun numutkeun prosedur grinding kasar → grinding semi-fine → grinding → → grinding → polishing, sareng sababaraha léngkah grinding anu kasar tiasa disingkirkeun, utamina gumantung kana permukaan batu aslina anu parantos ngalaman pangobatan awal.

Inding coarse grinding: Cakram grinding diperyogikeun nyandak péso anu jero, épisiensi grinding tinggi, pola grindingna kasar, sareng permukaan taneuhna kasar. Utamana ngaleungitkeun raga sabeulah ragaji titinggal batu dina prosés sateuacana sareng kalancaran batu, Permukaan modeling taneuh di tempat;

GrGiling-halus: cabut tilas grinding kasar pikeun ngabentuk garis-garis anu langkung énggal, supados permukaan batu na lemes sareng lemes;

IndingFinding grinding: Pola, partikel sareng warna permukaan batu saatos grinding parantos jelas ditampilkeun, permukaanna lemes sareng lemes, sareng aya gloss lemah;

IndingFinding grinding: Beungeut batu saatos ngagiling presisi, tanpa aya tilas panon taranjang. Beungeutna langkung lemes, sareng gloss tiasa dugi ka 55 derajat atanapi langkung;

⑤ Polesan: Anggo mesin polishing granit khusus kanggo ngincer batu tina batu kasar dugi ka halus tina Nomer 50 dugi ka Nomer 3000 kanggo ngajantenkeun taneuh na caang sareng lemes sapertos anyar. Permukaan batu anu dipoles terang sakumaha kaca spion, sareng gloss na tiasa ngahontal langkung ti 85 derajat. Numutkeun sababaraha jinis batu, prosés polésana béda dianggo.

1. prosés polishing tina panel datar: mariksa kaayaan perbaikan-lem-bahan sateuacan ngamimitian-luhur piring-motong-mimitian unggal sirah grinding dina gilirannana-niténan kaayaan polishing-ngaluyukeun parameter polishing-drying-waxing, beberesih -Inspection-lower board-packaging.

2. prosés grinding sareng polishing panel arc: mariksa bahan kaayaan-lem perbaikan-manual kasar grinding-inspeksi-papan luhur-mariksa sateuacan ngamimitian-kasar grinding-cek kasar grinding condition-fine grinding-polishing-check polishing condition-lower board.

3. prosés grinding sareng polés tina garis bentuk khusus: parios kaayaan matéri-mariksa naha bentukna mumpuni-tarik garis kontur numutkeun standar grinding témplat-kasar duanana tungtung-grinding tina dua tungtung nepi ka péso ngagiling-splicing-cai tengah-halus 400 # Saatos ngabubarkeun-ngagiling sareng ngagosok-pamariksaan.


Pos waktos: Mar-08-2021