• dadi

Warta

Festival Spring 2020

Konsumén anu dipikacinta,

Ti 5 Pébruarith ka 20th , urang bakal ngarayakeun festival semi dina perioud ieu. Hapunten kanggo naon-naon anu teu merenahkeun ka anjeun sareng punten dihubungi ku kuring upami anjeun ngagaduhan urgent pikeun ngajawab. Abdi hoyong nyandak kasempetan ieu kanggo ngarep anjeun sareng kulawarga kulawargi sadayana pikeun taun anyar cina anu bagja sareng séhat!

Hatur nuhun kana perhatosan sareng dukungan anjeun!

Téknologi Anyar

ds

Bit router inten sintertéknologi anyar urang

CNC Router Bit Cutting Tools Inten Ukiran Bit Kanggo Batu Marmer Sareng granit

Kalayan kauntungan anu seukeut, résistansi abrasi langkung saé, beungkeutan anu kuat sareng henteu gampang dipiceun, éta mangrupikeun alat grinding alit anu hadé, grinding tiasa dianggo salaku bunderan jero, buleud, lombang, busur, kerucut sareng permukaan khusus sanés.

Bédana tina produk anu disinter, élopopasi sareng brazed:

1. Sinter

1) umur panjang pangpanjangna

2) Pangakuan pasar tinggi

3) Jembar anggo jangkauan: Sadia pikeun motong microcline, ubin, beton, granit, marmer sareng gelas

2. Éléktrop

1) Precision tinggi

2) Seukeutna langkung saé tibatan Brazed

3) Sadia pikeun motong marmer sareng gelas

4) Teu chipping

3. Béled

1) Téknologi anyar, integral langkung saé tibatan sateuacanna

2) Umur anu langkung lami tibatan listrik

3) Efisiensi langkung luhur tibatan disinter

4) Saé dina motong garing sareng motong baseuh

5) Sadia pikeun motong marmer sareng logam


Pos waktos: Mar-08-2021